Το C3 Entreprise προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα (πλούσιος εξοπλισμός, ασφάλεια και άνεση) της επιβατικής έκδοσης του επιβατικού μοντέλου σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και τα προτερήματα ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου.

 

ΕΜΦΑΝΙΣΗ


Το C3 Entreprise διατίθεται σε 5-θυρο αμάξωμα με πίσω τζάμια για κορυφαία ορατότητα και άνετη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης. Τα πίσω καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από μία επίπεδη επιφάνεια με διαχωριστικό δημιουργώντας ένα πρακτικότατο χώρο φόρτωσης , ενώ η εταζέρα του χώρου φόρτωσης αυξάνει τα επίπεδα πρακτικότητας και ασφάλειας.

Ο δυναμισμός και η μοντέρνα εμφάνιση του C3 Entreprise ενισχύονται από τα καινοτόμα πλευρικά προστατευτικά Airbump τα οποία προσφέρουν προστασία από πλευρικά χτυπήματα συμβάλλοντας έτσι στην οικονομία χρήσης.

Επίσης, μια πλούσια γκάμα συνδυασμών χρωμάτων αμαξώματος και οροφής σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το C3 Entreprise σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό γούστο.

 

ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ


Το C3 Entreprise διαθέτει μεγάλο χώρο φόρτωσης και μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε σας μεταφορική ανάγκη

Ωφέλιμο φορτίο έως 330kg
Όγκος Χώρου αποσκευών μέχρι την εταζέρα: 589 L
Όγκος Χώρου αποσκευών μέχρι την οροφή: 936 L
Μήκος χώρου φόρτωσης: 1105mm
Ύψος στο κατώφλι του χώρου φόρτωσης: 879mm


ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Το C3 Entreprise προσφέρει κορυφαία επίπεδα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας προσφέροντας μια σειρά από υπερσύγχρονα συστήματα στον βασικό εξοπλισμό: ESP με Hill Assist: Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση AFIL: Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας Speed Limit Information: Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας Intelligent Speed Adaptation: Έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας μέσω του Ρυθμιστή ταχύτητας Coffee Break Alert: Σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού

 

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Το C3 Entreprise διαθέτει εξοπλισμούς τεχνολογίας αιχμής που σπάνια συναντάς στην κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σύστημα Citroen Connect Radio με έγχρωμη οθόνη αφής 7", Λειτουργία Mirror Screen, σύνδεση Bluetooth και θύρες USB και Jack.

Επιπρόσθετα συστήματα όπως η μοναδική καινοτομία ConnectedCAM Citroën και το σύστημα κλήσεων ανάγκης Citroen Connect Box αναδεικνύουν τον σύγχρονο χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τον προσανατολισμό του στο να προσφέρει λύσεις που μπορεί να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Πλήρως εναρμονισμένο με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, το C3 Entreprise προσφέρει ένα σύγχρονο και φιλόξενο εσωτερικό που προσφέρει άνεση και ευεξία χάρη στα εξαιρετικά αναπαυτικά καθίσματα, τα προσεγμένα υλικά της καμπίνας, το σύστημα ανάρτησης και την άριστη ηχομόνωση του εσωτερικού

 

Κινητήρες


Το C3 Entreprise διατίθεται σε δυο υπερσύγχρονους κινητήρες diesel τελευταίας γενιάς, 1.6 BlueHDi 75 S&S και 1.6 BlueHDi 100 S&S με κύριο χαρακτηριστικό τους την απόλυτη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου με μικτή κατανάλωση καυσίμου από 3,7 λτ/100χλμ.

Θα μας βρείτε

Έκθεση: Λ. Συγγρού 214 - 216 Καλλιθέα
Τηλ. 210 9533305

Συνεργείο: Λ. Θεσσαλονίκης 127 Μοσχάτο
Τηλ. 210 4835416

                    

Copyright © 2021 από την ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος.
Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την WorldofWeb.gr